Villaen på Forbindelsesvejen 116 i Nørresundby tre kilometer fra Aalborg Centrum og i tilsvarende afstand til lufthavn er opført i 1959. Boligen indeholder 5 værelser, et køkken/alrum og et badeværelse fordelt på 118 m2. Der skal foretages indvendig indretning af værelser, køkken og bad samt eventuel fuldstændig modernisering af el og VVS arbejde. Der er både fjernvarme, elskab og vandinstallationer med målere. En udvidelse af boligareal i sammenhæng vil give en betydelig merværdi på grund af placering med mulighed for udsigt over Hammer Bakker og smelteflodsdalen mod nord samt NrUttrup, Limfjorden, Rørdal og Vejgaard områderne.

Sælger søger køber, der ønsker at renovere i enterprise med byggeforsikring (pris omkring 1.5% af salgspris). Køber dækker halvdelen af omkostningerne til salæret ved handel gennem boligadvokat.

Det store grundareal på 982 m2 giver mange muligheder for udvidelse af boligareal. Boligmarkedet i Aalborg er stabilt med stigende priser på jord og bygninger og adskiller sig positivt fra andre større danske byer. 

Huset har på grund af sin pæne arkitektur og det fornuftige materialevalg et stort potentiale. Alene i dag står huset fornuftigt med et fundament på massiv kridtgrund, med sand under betondæk og med miljørigtige valg af lecablokke som vægge og fuldmuret forskalling. I to værelser er lecabeton udlagt ovenpå originalt beton af høj styrke. I rum foruden bad og køkken er original betontykkelse små 10 cm, og med op til 9 cm op til gulvniveau i indrettet hus med parketgulv.

Blandt foto er plantegning og oversigt, stuen er siden opdelt i to rum adskilt af dobbelt fransk dør efter etablering af rå lecabetonskillevæg. Forhaven har tre stenbelagte områder. Ydermure er efterisoleret med isoleringskugler og lecabeton.

Baghaven er med nogle få frugtbuske og er forberedt på beplantning og står som primært græseng. Der er ikke en indkørsel men en parkeringsplads, hvor op til fire biler kan holde, ligesom der er plads til cykler ved hovedindgang. Der er på naboadresser flere yngre familier og derudover mange ældre.

Indenfor de sidste to år er
1) Mere simpelt nabohus til nedrivning og nybyg gået for 1.5 millioner kroner,
2) Mindre, mindre velplaceret og arkitektonisk grimmere hus på Forbindelsesvejen 134 er solgt til 2 millioner.
3) Medens meget mindre, meget dårligere placeret, men pænere renoveret hus (dog uden tagrenovering) på Forbindelsesvejen 106 er solgt til 2.1 millioner og siden udvidet med en inklusion af garage i areal.
4) Et mindre arkitektonisk attraktivt hus med samme byggeår og entrepenør på Forbindelsesvejen 140 solgt til 2 millioner. Alt interiør inklusiv el, vand og vvs er fjernet og huset renoveres (se billede for neden).
5) Et 84 kvadratmeter stort muret hus, fraregnet kælderlokaler, Forbindelsesvejen 142 er udbudt til 2.195 millioner.
6) Nabohuset Forbindelsesvejen 114 blev udbudt til 1.95 millioner og solgt i september 2022.

Andet hus bygget af samme entreprenør i 1958 under renovering i vinteren 2021/2022.

Flere informationer fås ved henvendelse til sælger, der også kan fortælle mere om kvarteret og udviklingen i boligmassen i området. Telefon +45 53812373 (sms eller voicemail med telefonnummer modtages gerne) Email: ghlaier@datasciencenow.org.
Der tilbydes ikke rundvisning på nuværende tidspunkt.

Tilbygning

Muligheden for tilbygning med to niveauer mod baghave vil give panoramaudsigt.

Panoramaudsigt som minder om udsigt fra tilbygning.