DKK 1.885.000 1.775.000

Villaen på Forbindelsesvejen 116 i Nørresundby tre kilometer fra Aalborg Centrum og i tilsvarende afstand til lufthavn er opført i 1958/1959 med en pæn arkitektur og i udmærkede materialer. Boligen indeholder 5 værelser, et køkken/alrum og et badeværelse fordelt på 118 m2. Der skal foretages indvendig totalrenovering, hvor badeværelse men ikke installationer kan bevares, der skal dog installeres nyt køkken. Inden ikke nærmere angivet dato i 2030erne skal der separatkloakeres, og dette kan let foretages i forbindelse med køkken installation.

I de nye ejendomsvurderinger er grunden vurderet til 1.412.000. Den samlede pris på huset er vurderet til 1.961.000, og jeg skønner, at en ret enkel renovering vil få huset til at stige væsentligt i værdi, idet de ikke-renoverede nabohuse i 114 og 118 er vurderet til henholdsvis 2.144.000 og 2.198.000, hvor disse fremstår med asbest tag og murværk lagt i ringere kvalitet. De højere vurderinger skyldes registreringer for årtier siden i BBR oplysninger ved tilbygning og modernisering, dette er også et fif i forhold til en fremtidig ejer.

Køber dækker halvdelen af omkostningerne til salæret ved handel gennem boligadvokat/ejendomsmægler.

Underskriv online med webunderskrift/MitID: https://www.addosign.dk/

Mulighed for proveneu ved renovering, udvidelse eller nybyg

Huset fremstår uden asbest og parat til endelig klargøring. En person med nogen praktisk erfaring kan modernisere og få et nydeligt resultat med et meget pænt provenu.

En udvidelse af boligareal i sammenhæng med foreksempel nyt køkken vil give en betydelig merværdi på grund af placering med mulighed for udsigt over Hammer Bakker og smelteflodsdalen mod nord samt NrUttrup, Limfjorden, Rørdal og Vejgaard områderne. Der er mulighed for billig etablering af første sal med ændret spærkonstruktion, ovenbygning efter samme grundplan til etageadskilt dobbelthus med fladt tag og/eller ordinær tilbygning.

Det store grundareal på 982 m2 giver mange muligheder.

Boligmarkedet i Aalborg er stabilt med stigende priser på jord og bygninger og adskiller sig positivt fra andre større danske byer i særlig grad her i postnummeret 9400.

For almindeligt fritliggende huse er maksimal bebyggelsesprocent på 30%, medens den for to-familiehuse/rækkehuse er 40%. Det giver mulighed for et hus på op til 296 kvm eller dobbelthus/rækkehuse på hver 196 kvm. En udstykning i to grunde, er grunden for lille til, idet den ikke deler til to af mindst 700 kvadratmeter, men med en fælles mur burde en godkendelse gå igennem ved nybyg og ansøgning om udstykning i forbindelse med opførsel af dobbelthus. Der er flere nye huse i området, og ideen vil være populær hos naboerne. Et nyt hus er det tredie nabohus på 166 kvm på Soløjevej 5 der i den offentlige vurdering ligger på 4.369.000 med et skønsmæssigt provenu på langt mere end en million i forhold til de investerede midler for to år siden.

Yderligere beskrivelse af huset

Huset har på grund af sin pæne arkitektur og det fornuftige materialevalg et stort potentiale. Alene i dag står huset fornuftigt med et fundament på massiv kridtgrund, med sand under betondæk og med miljørigtige valg af lecablokke som vægge og fuldmuret forskalling ved to facader. I tre værelser er lecabeton udlagt ovenpå originalt beton af høj styrke. I rum foruden bad og køkken er original betontykkelse små 10 cm. Huset fremstår således med fordelergang og køkken/alrum er med originalt superbetongulv med originalt supplerende lecabetonlag og superbeton slidlag. Værelser med armerede lecabeton elementer på 9 cm tykkelse suppleret på originalt superbetongulv af 9 cm tykkelse, samt vinkelstue opdelt med lecabetonskillevæg. Værelser skal have gulv- og loftbeklædning og der skal males/tapeseres. Køkken og alrum skal renoveres grundlæggende. Badeværelse skal moderniseres let: Nyt armatur, og skjulte rør i forbindelse med etablering af køkken, eventuelt med en udvidelse af mur mod køkken for at kunne installere indbygget toilet og trække rør til emhætte skjult.

Materiale om huset

Blandt foto er plantegning og oversigt, stuen er siden opdelt i to rum adskilt af dobbelt fransk dør efter etablering af rå lecabetonskillevæg. Forhaven har tre stenbelagte områder. Ydermure er efterisoleret med isoleringskugler i hulmuren med murstensfacade og lecabeton i lecabetonelementerne mod syd og nord.

Baghaven er med nogle få frugtbuske og er forberedt på beplantning og står som primært græseng. Der er ikke en indkørsel men en parkeringsplads, hvor op til fire biler kan holde, ligesom der er plads til cykler ved hovedindgang. Der er på naboadresser flere yngre familier og derudover mange ældre. Der er yderligere informationer i linket til højre på hjemmesiden dingeo. Det er også muligt at rekvirere tegninger over installationer ind til huset. Der blev etableret fjernvarme i begyndelsen af 80erne, men kloakrør, el og vand er originale. Siden er septiktank sløjfet og plumberet og med rottespærre, der er trukket lyslederkabel. Ligeledes er der sikkert en defekt telefoninstallation, der er afsluttet ved ydervæg efter installation af lyslederkabel.

Indenfor de sidste tre år er
1) Mere simpelt nabohus til nedrivning og nybyg gået for 1.5 millioner kroner,
2) Mindre, mindre velplaceret og arkitektonisk grimmere hus på Forbindelsesvejen 134 solgt i 2021 til 2 millioner.
3) Medens meget mindre, meget dårligere placeret, men pænere renoveret hus (dog uden tagrenovering) på Forbindelsesvejen 106 er solgt til 2.1 millioner og siden udvidet med en inklusion af garage i areal.
4) Et mindre arkitektonisk attraktivt hus med samme byggeår og entrepenør på Forbindelsesvejen 140 solgt til 2 millioner. Alt interiør inklusiv el, vand og vvs er fjernet og huset totalrenoveret (se billede for neden).
5) Et 84 kvadratmeter stort muret hus, fraregnet kælderlokaler, Forbindelsesvejen 142 er udbudt til 2.195 millioner.
6) Nabohuset Forbindelsesvejen 114 blev udbudt til 1.95 millioner og solgt i september 2022, men fremstår på markedet allerede med værdiforøgelse på flere hundrede tusinder.
7) Forbindelsesvejen 134 netop udbudt igen i 2023 til 2.195 millioner og er i de nye ejendomsvurderinger værdisat til 2.005 millioner. Det er et mindre hus, hvor garage er inkluderet i areal og grunden er også noget mindre.
8) Nabohuset Soløjevej 5 er netop udbudt i november 2023 til 4.698 millioner og solgt i februar 2024, hvilket giver den unge familie i det nye hus fra 2021 en gevinst på over en million ved køb til nedrivning på 1.5 millioner og nyopførelse for 1.6 millioner alt inklusiv. Et eksempel til forfølgelse.

Flere informationer fås ved henvendelse til sælger.

Tilbud fremsendes til
GH Laier,
Forbindelsesvejen 116,
DK9400 Nørresundby

Email: gunnar@hellmund-laier.dk

Mobil: +45 2782 8323

SMS bud eller for aftale om telefon- eller videomøde,
Email eller almindelig post ved skriftelige købstilbud.
Rundvisning efter aftale.