DKK 2.100.000


Villaen på Forbindelsesvejen 116 i Nørresundby tre kilometer fra Aalborg Centrum og i tilsvarende afstand til lufthavn er opført i 1958/1959 med en pæn arkitektur og i udmærkede materialer. Boligen indeholder 5 værelser, et køkken/alrum og et badeværelse fordelt på 118 m2. Der skal foretages indvendig totalrenovering, hvor badeværelse men ikke installationer kan bevares, der skal dog installeres nyt køkken. Inden ikke nærmere angivet dato i 2030erne skal der separatkloakeres, og dette kan let foretages i forbindelse med køkken installation. Interesserede købere, der ikke ønsker nedrivning kan få tilsendt dokument over forbedringer/plan til istandsættelse.

I de nye ejendomsvurderinger er grunden vurderet til 1.412.000. Den samlede pris på huset er vurderet til 1.961.000. En ret enkel renovering vil få huset til at stige væsentligt i værdi, idet de ikke-renoverede nabohuse i 114 og 118 er vurderet til henholdsvis 2.144.000 og 2.198.000, hvor disse fremstår med asbest tag og murværk lagt i ringere kvalitet. Andet nabohus er solgt til 4.325 millioner kroner med et provenu på omkring en million med en oprindelig købspris på 1.5 millioner til byggemodning og en investering på 1.9 millioner alt inklusive indbefattende byggepris på 1.6 millioner.

Fra vejen
Huset fra vejen med det store spirae hegn
Ved større værelse mod vejen og parkeringsplads på grunden
Indgangsparti
Billede mod Sydøst mod vejen (terrasse)
Billede fra Nordvest
Største rum/stue
Lille rum i forbindelse med stort rum/stue
Større værelse
Mindre værelse mod Nordøst
Mellemgang ind til fordelergang
Badeværelse med terrazzogulv og badekar
Mindre værelse
Fordelergang med indsat (midlertidig) skillevæg
Plads til thekøkken eller garderobe
Andet billede fra køkken/alrum (omdannelse til rum)
Nuværende arbejde med at opmure vinduespartier, så køkken/alrum kan omdannes.
Efter fjernelse af skillevæg og rester af skorsten

renovering, udvidelse eller nybyg

Huset fremstår uden asbest og parat til endelig klargøring. En person med nogen praktisk erfaring kan modernisere og få et nydeligt resultat med et meget pænt provenu og mindre investeringer. Der kræves heller ikke mange håndværk for at få et brugbart resultat, men en række tilslutninger bør udskiftes for at få en højere salgsværdi med en forøgelse af provenu til følge.

En udvidelse af boligareal eventuelt til salgbart dobbelthus vil give en betydelig merværdi på grund af placering og mulighed for udsigt over Hammer Bakker og smelteflodsdalen mod nord samt NrUttrup, Limfjorden, Rørdal og Vejgaard områderne. Ovenbygning efter samme grundplan til etageadskilt dobbelthus med fladt tag og/eller ordinær tilbygning. Udvidelse efter regler om dobbelthus kan give mulighed for udstykning og frasalg. Det store grundareal på 982 m2 giver mulighed for et hus på op til 296 kvm eller dobbelthus/rækkehuse på hver 196 kvm.

Et nyt hus er det tredie nabohus på 166 kvm på Soløjevej 5, der i den offentlige vurdering ligger på 4.369 millioner. Børnefamilien opnåede et provenu ved videresalget her i februar 2024 på mere end en million i forhold til de investerede midler (1.5+1.6 mill) for tre år siden. Den endelige salgspris blev 4.325 millioner. Det giver selvfølgelig også anledning til at gøre en større investering i nybyg og med fortjeneste ved salg.

Boligmarkedet i Aalborg er stabilt med stigende priser på jord og bygninger og adskiller sig positivt fra andre større danske byer i særlig grad her i postnummeret 9400.

Yderligere beskrivelse af huset

Huset har på grund af sin pæne arkitektur og det fornuftige materialevalg et stort potentiale. Alene i dag står huset fornuftigt med et fundament på massiv kridtgrund, med sand under betondæk og med miljørigtige valg af lecablokke som vægge og fuldmuret forskalling ved to facader. Yderrenoveringen er næsten fuldført, der mangler lidt puds og maling, samt efterisolering på loft. Indvendigt står boligen med bare vægge klar til at køber kan sætte sit eget præg. I tre værelser er lecabeton udlagt ovenpå originalt beton af høj styrke for ekstra isoleringsværdi. Værelser skal have gulv- og loftbeklædning, og der skal males/tapeseres. Køkken og alrum skal renoveres grundlæggende. Badeværelse skal moderniseres let: Nyt armatur, og skjulte rør i forbindelse med etablering af køkken, eventuelt med en udvidelse af mur mod køkken for at kunne installere indbygget toilet og trække rør til emhætte skjult.

Materiale om huset

Blandt foto er plantegning og oversigt, stuen er siden opdelt i to rum adskilt af dobbelt fransk dør efter etablering af rå lecabetonskillevæg. Forhaven har tre stenbelagte områder. Ydermure er efterisoleret med flamingo isoleringskugler i hulmuren med murstensfacade og lecabeton i lecabetonelementerne mod syd og nord.

Baghaven er med nogle få frugtbuske og er forberedt på beplantning og står som primært græseng. Der er ikke en indkørsel men en parkeringsplads, hvor op til fire biler kan holde, ligesom der er plads til cykler ved hovedindgang. Der er på naboadresser flere yngre familier og derudover mange ældre. Der er yderligere informationer i linket til højre på hjemmesiden dingeo. Det er også muligt at rekvirere tegninger over installationer ind til huset. Der blev etableret fjernvarme i begyndelsen af 80erne. Formel bibeholdelse af installationer med nogle udskiftninger af materiale sparer mange penge ved både modernisering og nybyg. Septiktank er sløjfet og plumberet og med rottespærre, der er trukket lyslederkabel til fibernet.

Flere informationer fås ved henvendelse til sælger.

Tilbud fremsendes til
GH Laier,
Forbindelsesvejen 116,
DK9400 Nørresundby

Email: gunnar@hellmund-laier.dk

Mobil: +45 51758729

SMS bud eller for aftale om telefon- eller videomøde,
Email eller almindelig post ved skriftelige købstilbud.
Rundvisning efter aftale.